close
close
close
close
close
close
close
close
close


Verjaardag, speciale gelegenheid of kinderfeestje?

Dat klopt! Schminken is inderdaad altijd een succes op verjaardagen en kinderfeestjes. Het is magisch om getransformeerd te worden tot een prachtige eenhoorn, prinses of superheld. Maar ook voor tieners kan een mooi "Eye-Design" of een stoer "Arm-Design" de feestvreugde verhogen en een outfit compleet maken.

Ik zorg ervoor dat ik mijn eigen werkopstelling meeneem, inclusief een echte schmink/visagiestoel. De schmink en glitters die ik gebruik, zijn van professionele merken die dierproefvrij zijn.

Het aantal kinderen dat ik per uur kan voorzien van een mooie schmink hangt af van het ontwerp. Uitgebreide designs met highlights en fijnere details kosten meer tijd dan eenvoudigere ontwerpen. Daarnaast is het ook mogelijk om glittertattoos en ballonfiguren toe te voegen aan de animatie. Mocht u advies willen over de benodigde tijd om alle kinderen van schmink te voorzien, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.


Kosten:
Op aanvraag.

Kinderanimatie op maat

We bieden de mogelijkheid om een volledig animatiepakket bij ons af te nemen. Naast het schminken, glittertattoos en ballonfiguren kunnen we de animatie uitbreiden met verschillende activiteiten zoals een mini disco, spellen, ballonfiguren en een creatieve activiteit. We zorgen er ook voor dat het feestvarken in het zonnetje wordt gezet en dat er gezongen wordt.

Om een hoogwaardige kwaliteit van entertainment te kunnen bieden, is deze optie alleen beschikbaar vanaf minimaal 2 entertainers. Op deze manier kunnen we garanderen dat we er een geweldig feest van maken en dat alle kinderen volop kunnen genieten van de animatie. Hiermee nemen we de volledige organisatie en entertainment uit handen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en kunt genieten van het feest.

Kosten:
Op aanvraag

Bedrijfsfeest?
We hebben veel ervaring met het organiseren van kinderanimatie voor bedrijfsfeesten en grote evenementen. We zorgen ervoor dat de kinderen worden voorzien van prachtige schminkcreaties, glittertattoos en mooie ballonfiguren. Daarnaast kunnen we een mini-disco organiseren, een creatieve activiteit aanbieden en/of de kinderen vermaken met sport en spel. We bieden veel mogelijkheden en alles kan naar eigen wens worden ingevuld.

Onze entertainers zijn allemaal enthousiaste dames met veel ervaring en passie voor het vak. Ze zorgen ervoor dat de kinderen een geweldige tijd hebben en zich vermaken tijdens het evenement. We streven ernaar om een hoogwaardige kwaliteit van entertainment te bieden en ervoor te zorgen dat zowel de kinderen als de ouders een onvergetelijke ervaring hebben.

Kosten:
Op aanvraag
 
Boeken:
Als u een boeking wilt doen, kunt u een e-mail sturen naar info@schminkjuf.nl met de volgende gegevens:

Naam, adres, woonplaats
Datum en tijdstip van het evenement
Telefoonnummer
Gewenste animatie en eventuele specifieke wensen.

We streven ernaar om binnen 12 uur te reageren op uw aanvraag. Als u aanvullende vragen heeft of maatwerk wenst, kunt u dit ook in de e-mail vermelden. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw evenement tot een succes te maken!