close
close
close
close
close
close
close
close
close
close

Welkom bij de Schminkjuf, waar creativiteit tot leven komt! Ben je op zoek naar meer informatie over onze workshops en cursussen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

In het gezellige schminkatelier, gelegen in Kerkrade, geef ik les aan kleine groepen cursisten van maximaal 10 personen, variërend van beginners tot gevorderden. Door de intieme setting van de groepen kan ik persoonlijke begeleiding en volledige aandacht bieden tijdens de lessen. 

Stap voor stap neem ik je mee in de betoverende wereld van schminken. Samen zorgen we voor een onvergetelijke ervaring vol schminkplezier. De kosten van de workshops en cursussen zijn altijd inclusief materiaalgebruik, drinken en lekkernijen. 

De vermelde prijzen zijn per persoon, tenzij anders vermeld bij de ouder/kind workshop, waar de prijs per koppel wordt vermeld. Wil je graag maatwerk? Bijvoorbeeld voor grote groepen, een andere locatie of zelfs een volledige dag vol schminkplezier? Neem dan gerust contact met mij op, zodat we jouw wensen kunnen bespreken en op maat gemaakte arrangementen kunnen creëren.

Bij de Schminkjuf staat jouw passie voor schminken centraal! Ik geloof in het inspireren van anderen en het delen van mijn kennis en ervaring. Of je nu een beginner bent die de eerste stappen in de schminkwereld zet of een gevorderde schminker die zijn/haar vaardigheden wil verfijnen, ik sta klaar om je te begeleiden!

Schrijf je vandaag nog in voor een van onze workshops of cursussen en ontdek de magie van schminken. Je kunt jou plekje eenvoudig reserveren via de webshop. Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen in mijn schminkatelier en samen te werken aan jouw creatieve groei.

Aanbod workshops

Aanbod cursussen