close
close
close
close
close
close
close
close
close
close

Ik kijk ernaar uit om u te helpen bij het vinden van de juiste producten in onze webshop en om u te voorzien van prachtige schmink- en glittercreaties. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, bruiloft of ander evenement, wij staan voor u klaar. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een Face art in ons schminkatelier, op aanvraag. Denk hierbij aan gelegenheden zoals Carnaval, Halloween en meer.

In mijn schminkatelier geef ik ook schminkcursussen en workshops voor zowel kinderen als volwassenen, beginners en gevorderden. Deze workshops vinden plaats in groepen van minimaal 6 tot maximaal 10 personen, zodat ik u persoonlijke feedback kan geven en uw voortgang kan waarborgen.

Voor workshops met meer dan 10 personen bied ik graag een aangepaste offerte aan. Neem hiervoor contact met mij op via het contactformulier op onze website.

Mijn passie ligt in het creëren van prachtige schmink- en glittercreaties voor zowel kinderen als volwassenen. Ik geniet ervan om mensen blij te maken met mijn creaties en om hen te laten stralen op feestjes en evenementen. Daarnaast vind ik het geweldig om mijn kennis en ervaring te delen en anderen te enthousiasmeren en te leren schminken. Ik blijf mezelf ook continu ontwikkelen door het volgen van cursussen en het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen in de schminkwereld. Mijn doel is om altijd de beste kwaliteit en service te bieden aan mijn klanten en om hen een geweldige ervaring te bezorgen.