close
close
close
close
close
close
close
close
close
close
Filteren op
Merk
Categorieën
Filter

Nieuwe producten

Nieuwe producten
Alle nieuwe producten
Schminkjuf - Glitter

Glitter

Subcategorieën

 • Glittergel

  Voeg een vleugje betovering toe aan je look met onze schitterende glittergel! Deze magische gel is speciaal ontworpen om je een glamoureuze en sprankelende uitstraling te geven. Met slechts een beetje glittergel transformeer je jezelf in een stralende ster die de aandacht trekt en bewonderende blikken trekt.

  Stap binnen in de wondere wereld van Pixie Paint, waar magie en glitter samenkomen om je te betoveren. Pixie Paint is een merk dat bekend staat om zijn unieke en adembenemende glitterproducten. Met hun betoverende formules en sprankelende kleuren brengen ze een vleugje glamour in je leven.

  Niet geschikt om over de schmink aan te brengen in verband met uitloop van de schmink. 
  Tip: breng dit product aan met een siliconenspatel

 • Glitter Creme

  De PXP Chunky Glitter Cream is een gebruiksklare glittercrème op basis van een vette wax. Dankzij de prachtige glittercombinaties verwerkt in de speciale glitterwax, kun je in één stap snel en gemakkelijk glitters aanbrengen over droge schmink of make-up.

  De PXP Chunky Glitter Cream is een smeerbare crème die je face- of bodypaint-ontwerpen niet uitveegt. In tegenstelling tot veel andere glittergels droogt het niet uit en blijft het zeer stabiel, zelfs in warme of koude klimaten.

  Breng het product aan op de huid. Let op: vermijd gebruik in de buurt van de ogen en bij kinderen jonger dan 3 jaar.

 • Losse Glitters
 • Glitter Benodigdheden
 • Oogschaduwglitters
 • Folie snippers