close
close
close
close
close
close
close
close
close
close

Wil jij leren hoe je (nog) beter jezelf of kinderen kunt schminken? Hoe je bepaalde technieken nog beter kunt toepassen? En waar je op moet letten in je designs met betrekking tot focuspunten en beweging in je ontwerp? Dan is deze cursus iets voor jou!😉

Tijdens deze cursus gaan we voornamelijk aan de slag met lessen rondom het "Kinderschmink" thema. Je kan deze in de tweede helft van de les ombuigen naar een ontwerp voor volwassenen. Daar sta je vrij in. 
In onderstaande lessen ga je met behulp van thema's aan de slag om je eigen vaardigheden te verbeteren.

Les 1: Beestenboel

Les 2: Vlinders/Bloemen

Les 3: Stoere designs

Les 4: Prinsessen/Kronen en Bling

Les 5: Vrije keuze

In de eerste helft van de les gaan we aan de slag met verschillende technieken. We oefenen op oefenmateriaal en op onze onderarm. Daarnaast zal er ook een stukje theorie worden besproken. Je krijgt voor iedere les een stukje werkboek waaruit je informatie en inspiratie kunt halen. 

Tijdens het tweede gedeelte van de les maken we onder begeleiding een ontwerp op ons eigen gezicht. Ook dit doen we in het thema van de les. Welk ontwerp je kiest is aan jou, jij legt de lat waar jij hem wilt hebben. Ik zal je begeleiden en uitdagen waar nodig om steeds beter te worden. 

De lessen worden gegeven in een kleine groep van maximaal 10 cursisten. Door de kleine groep kan ik je de maximale begeleiding geven.


Klik hier om u aan te melden.